När vi freakar ur

Publicerat: april 17, 2020 i Aktuellt

Är det bara jag, eller stiger irritationsnivåerna nu som vårvattnet i Lagan? Den senaste veckan upplever jag fler spetsiga dialoger än på länge. Det känns som att isolering, oro och frustration börjat hugga in på humöret.

Vi har typiskt väldigt bra kontakt med våra klienter på mitt företag. Jag och en vd, vars företag har varit kund i snart två år, är en bra bit in i vår relation. Så till den grad att vi pratar förhållanden, viktutmaningar och livspussel. Jag gillar honom. Därför är det desto tråkigare när jag helt plötsligt märker att vi är i en dispyt. Orden som kommer ur hans mun stämmer illa med det vi byggt upp under de här åren. Och hans stubin är så kort!

Sedan vänder jag spegeln 180 grader och tittar på mig själv…

Den här anormala situationen tär på oss. Långsamhet, ensamhet, produktivitetsminskning, oro, det bygger upp ett inre tryck. Skiten måste ut på något sätt. Så klart är relationer bra kandidater för att bli ventiler.

Jag vill inte vara bror duktig, för titten i spegeln säger mig att jag är allt annat än duktig. Så nöjer mig med följande enkla uppmaningar: Känn medlidande med dig själv. Och ha tålamod med andra.

Vi gör så gott vi kan.

Det hade varit konstigare om vi var helt normala nu, än om vi freakar ur på valfritt sätt.

Annons

Kommentarer inaktiverade.